DA NU
OK
Adresa ta de e-mail:.
captcha image

Abonează-mă Anulează
DATE DE CONECTARE
MENIU
Casa noastră... ridicată în 5 zile

Casa noastră... ridicată în 5 zile

După finalizarea și uscarea betonului din fundație, am primit telefonul mult așteptat, urma să ne fie livrată casa a doua zi. Cel mai frumos moment de când ne-am apucat de acest "proiect" a fost când am văzut TIR-ul parcând în fața porții.

casa HAYcasa HAY module

În prima zi au descărcat "casa" din TIR și au trasat pe fundație locul unde va fi montată casa, au hidroizolat cu membrană și au fixat talpa casei.

casa HAY 1casa HAY trasare talpă

A doua zi, nici nu am apucat să ne terminăm cafeaua de băut, și deja se contura parterul casei. În perioada când nu era turnată egalizarea fundației, vedeam cum erau compartimentate camerele. Odată turnată egalizarea, dispăruse conceptul de casă, totul părea o placă de beton mare, care mă ducea cu gândul la terenul betonat din curtea școlii. Acum avem și pereți....

casa HAY pereti partercasa HAY pereti parter 2casa HAY parter

Și niște poze cu motanul nostru care verifică mereu calitatea lucrării...

Ochi verifica casaOchi verifica casa 2

În a treia zi s-au ocupat de planșeul POSI JOIST... iar la finalul zilei am putut să ne urcăm la etaj să admirăm pentru prima dată zona de la înălțime...

Posi JoistPosi Joist exteriorPriveliște casa HAY etaj

A patra zi a fost dedicată etajului... Iar atunci am văzut cu ochii noștri pentru prima dată și compartimentarea acestuia :D. La finalul zilei am putut admira priveliștea de la geam, bineînțeles după ce a încetat ploaia.


curcubeu casa HAYetaj casa HAYpereți etaj casa HAYcasa HAY etaj exteriorpriveliște casaHAY 1priveliște casaHAY 2priveliște casaHAY 3

În ultima zi au montat fermele și astereala acoperișului plus terasa de la intrare. Casa HAY este acum ridicată "la roșu".

astereală casaHAYcasa HAY la roșucasa HAY la roșu 2

Un avantaj nou observat al construcției pe structură de lemn este că s-a lucrat curat fără resturi de materiale ce ar dăuna mediului.... Acum așteptăm cu nerăbdare să aducem casa la următorul stadiu: montat tabla, geamurile și ușile.

Articol publicat de Sandu Marian Silviu la data 18.10.2021 22:23:58

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne cu un share:
Distribuie Tweet Whatsapp Telegram


Citește și alte articole legate de #casaHAY, casa HAY, finalizată, la roșu

top
TOP