DA NU
OK
Adresa ta de e-mail:.
captcha image

Abonează-mă Anulează
DATE DE CONECTARE
MENIU
Cu bicicleta prin Delta Văcărești

Cu bicicleta prin Delta Văcărești

De câteva zile urmărim prognoza meteo, dorind să facem o mică aventură cu bicicletele, în schimb vremea nu prea a ținut cu noi. Deși astăzi au căzut câțiva stropi de ploaie, nu ne-au speriat și am decis să ieșim la plimbare. Deoarece au fost perioade în care a plouat în ultimele zile, era posibil ca traseele din păduri să fie impracticabile și ne-am gândit că sunt multe locuri prin care nu am testat bicicletele. Delta Văcărești am văzut-o o singură dată de pe unul din diguri, iar azi ne-am gândit că ar fi cazul să o vizităm. În timp ce cădeau ultimii stropi de ploaie și norii începeau să se disipe, ne-am pregătit bicicletele pentru mica noastră aventură. Ne-am urcat pe biciclete și în 30 de minute am ajuns în Delta Văcărești.

Delta Văcărești digDelta Văcărești pe dig cu biciletaDelta Văcărești pe dig

După ce am coborât de pe dig și am intrat în Delta Văcărești am început să ne plimbăm cu bicicletele pe cărările formate de-a lungul timpului. În anumite locuri eram înconjurați de stuf, iar vântul îl împingea în fața noastră. Zgomotul impreună cu mișcările stufului ne aduceau aminte de copilăria de la bunici când mergeam spre baltă la pescuit.

Delta VăcăreștiDelta VăcăreștiDelta Văcărești 

Plimbându-ne pe potecile parcului natural, am reușit să fotografiem câteva specii de păsări din sutele de exemplare existente aici.

lebădă Delta Văcăreștistârc Delta Văcăreștirațe pe insulă în Delta VăcăreștiChirighița cu obraz alb în Parcul Natural Văcăreștirațe în Parcul Natural Văcăreștirațe în Parcul Natural Văcăreștistârci în Parcul Natural Văcăreștirațe în Parcul Natural Văcăreștirațe în Parcul Natural Văcăreștipui porumbel în iarbă în Parcul Natural Văcăreștipui de cioară în Parcul Natural Văcărești

După plimbarea relaxantă din mijlocul naturii, am decis să dăm o tură cu bicicletele pe dig și să ne îndreptăm spre casă.

Parcul Natural Văcărești de pe digParcul Natural Văcărești de pe digParcul Natural Văcărești de pe dig

De astăzi, putem spune că am găsit cel mai frumos loc în care te poți plimba în București, atât cu bicicleta cât și la pas. Recomandăm să vizitați acest colț de natură măcar o dată.

Ultima modificare făcută de Sandu Marian Silviu la data 07.06.2020 23:24:27

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne cu un share:
Distribuie Tweet Whatsapp Telegram


Citește și alte articole legate de cu bicicleta, Delta Văcărești, natură, parc natural, Bururești,

top
TOP